back-arrow

Annonsering

Digital markedsføring gjør det mulig med målrettet annonsering rettet mot helt spesifikke kundegrupper.
Dette øker sjansen for at annonsene som blir vist er mest mulig relevante, og virkelig treffer riktig målgruppe med det rette budskapet. Du kan nå ut til potensielle kunder akkurat i rett øyeblikk når de er klare til å gjøre et kjøp.

Design og markedsføringsbyrå | Vivde AS | Mobile first

Mer for mindre

Ved å investere i betalt annonsering får du mye for pengene og kan fortløpende måle resultatene. Vivde har solid kompetanse innen betalt annonsering og vi hjelper deg å få mest mulig ut av markedsføringsbudsjettet.

Vi hjelper

gjerne med

01

Sosiale Medier

Mer enn 80% av nordmenn mellom 16 og 79 år benytter sosiale medier. Dette gjør annonsering på sosiale plattformer til et viktig verktøy for å øke synligheten til bedriften. Vi hjelper til med administrasjon av kontoer som Facebook, Instagram og LinkedIn.

02

Google

Så mye som 5.4 milliarder søk utføres på Google hver eneste dag over hele verden. Faktisk utgjør Google 90% av all søkemotor bruk.
Vi hjelper deg å få på plass Google Ads og Google Min Bedrift, analyserer resultatene av kampanjene og optimaliserer kontinuerlig slik at du får mest mulig ut av annonse budsjettet.

Betalt annonsering

For å lykkes med digital annonsering er det viktig med kvalitet i alle ledd. Her er noen av elementene vi legger vekt på når vi setter i gang en ny annonsekampanje:

Vi har tilgang til spesialkompetanse innen hvert element og setter sammen en effektiv annonsekampanje som gjør at du får mest mulig ut av budsjettet ditt.

Spre budskapet effektivt

Vivde jobber med alle de største annonsenettverkene og tilbyr et bredt spekter av kanaler som Facebook, Snapchat, LinkedIn, Google og Instagram. Vi vet hvilke kanaler som er effektive innen ulike bransjer og målgrupper og hjelper deg å evaluere:

  • Valg av annonseplattform
  • Format og utforming av annonsen
  • Anbefalt budsjett for å nå målene dine
  • Forventet resultat i form av leads, antall kjøp og omsetning

En kampanje rettet mot ungdom på Snapchat eller Instagram vil være veldig forskjellig fra en annonsekampanje rettet mot bedrifter på LinkedIn. Vi tilpasser budskapet til målgruppen samtidig som vi alltid vil representere merkevaren din på en god måte.

Design og markedsføringsbyrå | Vivde AS | Betalt annonsering

Helhetlig merkevarebygging

Det er viktig at de digitale annonser er effektive, men det er også viktig at annonsene bidrar positivt til bedriftens merkevarebygging. Potensielle kunder treffer ofte beslutninger ikke kun basert på enkelte annonser, men benytter et vidt spekter av digitale kanaler som anmeldelser på nettet og sosiale medier i løpet av kundereisen. Retargeting er en effektiv annonserings metode for å minne potensielle kjøpere om et produkt eller en tjeneste de har sett på tidligere og er i ferd med å bestemme seg for å kjøpe.

Er du klar for et digitalt fortrinn?

Kontakt oss