back-arrow

SEO

SØKEMOTOROPTIMALISERING

Når vi produserer innhold til nettsider, sørger vi for å optimalisere innholdet for å øke synligheten på Google. Dersom et av målene dine med nettsiden er å rangere på førstesiden av Google kan vi også hjelpe deg å evaluere vanskelighetsgraden og utforme en plan for hva som skal til for å tiltrekke seg mer trafikk ved å rangere høyere på søkemotorene.

SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO - Søkemotoroptimalisering

Kompetanse på SEO

Når du benytter Vivde som SEO-konsulent for nettsidene dine gjør vi en teknisk analyse av nettstedet for raskt å kunne kartlegge de mest kritiske feilene som må rettes opp. Vi ser dessuten gjennom alt eksisterende innhold for å finne ut hva som må optimaliseres. Ofte finner vi problemer som lenker som ikke fungerer, repeterende innhold, trege nettsider og bilder som ikke er optimalisert. Sammen med kunden lager vi en tiltaksplan som gjør at du raskt bedrer mulighetene dine for å oppnå bedre resultater på Google.

Design og markedsføringsbyrå | Vivde AS | Lenker som ikke fungerer

De viktige søkeordene - "Keyword research"

Ved å kartlegge de viktigste søkeordene relevante for dine produkter og tjenester finner vi frem til søkeord med liten grad av konkurranse, men høyt nok volum til å tiltrekke seg trafikk. Dette gjør det mye lettere for nettstedet ditt å rangere på førstesiden av søkeresultatene på Google. Ved å gjøre smarte valg på et tidlig tidspunkt, kan du gradvis øke den organiske trafikken til nettstedet etter hvert som nettstedet får høyere autoritet og du får bedre synlighet på Google.

Tekstproduksjon

Korte og konsistente tekster er enormt viktig for å nå frem med det rette budskapet. Vi utvikler og tilpasser teksten på nettsiden slik at den gjenspeiler verdiene og målene til bedriften. Med tilgang til et nettverk av kompetente tekstforfattere sørger vi for at tonen på teksten fremstår som profesjonell og tilpasset din målgruppe.

Søkemotoroptimalisering krever en langsiktig plan når det gjelder å produsere innhold som er bra nok til å tiltrekke seg Googles oppmerksomhet. Vivde kan være en langsiktig partner som hjelper deg å produsere regelmessige blogginnlegg som gjør at nettsiden din fremstår som troverdig og oppdatert samtidig som du øker synligheten din på Google. Ved å gi oss eksempler på tjenester, temaer og nøkkelord, sørger vi for tekster skrevet av profesjonelle norske tekstforfattere.

Design og markedsføringsbyrå | Vivde AS | Blogg innlegg | Tekstproduksjon

Er du klar for et digitalt fortrinn?

Kontakt oss