The
budsjett
Kalkulator

Få et prisestimat for din prosjekt

Hva trenger du hjelp med?

Hvilken type branding hjelp trenger du?

Hvor store behov har du ?

Bistand med implementering?

Hvilken type nettside hjelp trenger du?

Hvor mangen sider skal du ha?

Skal du ha CMS?

Skal du ha din nettside litt livlig med interaksjoner?

Trenger du tilpasset funksjonalitet?

Andre viktige punkter

Navn
Firma
E-post
Tel
Nåværende
nettside
Takk for din henvendelse! :)
Vi tar kontakt med deg snart for å avtale tid for et kartleggingsmøte for å kunne gi et nøyaktig pristilbud og tidslinje for din prosjekt.  

Du kan også enkelt booke deg en tid for kartleggingsmøte på kalenderen vår.
Oops! Noe har gått galt med innsending av skjemaet. Sjekk hvis alle feltene er fylt ut og prøv igjen.
Budsjett estimat
Kr. 0 Eksl. Mva.
Hvor lenge tar det med branding ?

Hver brandingprosess er unik og varigheten kan derfor variere betydelig. Generelt sett kan en standard brandingprosess hos oss ta mellom 3 til 8 uker, avhengig av kompleksiteten og omfanget av prosjektet. Det er viktig å huske på at tiden det tar å utvikle en merkevarestrategi, designe logo og visuell identitet, og implementere disse elementene over ulike plattformer, er avhengig av de spesifikke behovene og ønskene til hver enkelt kunde.

Hvor lenge tar det å lage nettside ?

Akkurat som med branding, er tidsrammen for utvikling av en nettside avhengig av prosjektets kompleksitet. Fra oppstartsmøtet til lansering, kan prosessen ta alt fra 2 til 8 uker eller mer. Tiden det tar å utvikle en nettside kan variere stort, avhengig av om du velger en malbasert løsning eller en fullstendig skreddersydd design og utvikling.

Hvordan foregår betalingen ?

For prosjektbaserte oppdrag opererer vi vanligvis med en betalingsmodell hvor 50% av beløpet betales før arbeidet starter, og de resterende 50% ved prosjektets overlevering. Etter at en avtale er signert og en detaljert oversikt over leveransen er avtalt, sender vi en faktura med 7 dagers betalingsfrist. Arbeidet påbegynnes så snart fakturaen er betalt.

Hvordan går vi i gang ?

For å starte et prosjekt med oss, arrangerer vi først et kartleggingsmøte, enten online eller fysisk. Dette møtet hjelper oss å forstå dine behov i detalj, slik at vi kan utarbeide et tilpasset tilbud. Når tilbudet er akseptert, planlegger vi en strategisk workshop for å gjennomgå alle detaljene for prosjektet, legge en plan og fastsette mål.

Hvilken teknologier bruker dere ?

I vårt daglige arbeid benytter vi oss av en rekke forskjellige teknologier for å sikre at vi alltid kan tilby våre kunder de beste løsningene. Noen av verktøyene vi bruker inkluderer Adobe, Figma, Webflow, Monday.com, Microsoft, Shopify, WIX, Wordpress, Memberstack, og Airtable. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi også tilby ytterligere teknologiske løsninger.

Hva er et cms ?

Et Content Management System (CMS) er et programvaresystem designet for å hjelpe brukere med å skape, redigere, organisere og publisere digitalt innhold. CMS-er er kritiske for effektiv nettstedforvaltning og tillater ikke-tekniske brukere å enkelt administrere innhold på en nettside.

Hvordan blir prisen kalkulert ?

Prisen på et prosjekt kalkuleres basert på spesifikasjonene og omfanget av arbeidet. Vi tar hensyn til de forskjellige aspektene av prosjektet, som design, utvikling, innholdsproduksjon og mer, for å gi en individuell pris som reflekterer målene og omfanget av prosjektet. Hvert prosjekt er unikt, og derfor blir prisingen tilpasset etter de spesifikke behovene til hvert enkelt prosjekt.

Du er i godt selskap

Vi jobber sammen med ambisiøse merker. la oss ta en prat!
Meld deg på
Ved å melde deg på godtar du vår personvern og gir samtykke til å motta oppdateringer og tilbud fra oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Utviklet med kjærlighet
Vivde © 2024