The
Fresh
Persp
ective

Vi er på en reise for å omdefinere kreativitet, bryte med det etablerte og løfte merkevareopplevelser med et perspektiv som er friskt, dristig og uforglemmelig.

Vivde er mer enn et byrå. det er en spennende reise inn i en verden av fantasifull og innovativ merkevarebygging.

Vi er vivde

Nerijus Danilevicius

Daglig leder / Partner

Maja Nikolovska

Prosjektleder / Partner

Ole Færøvik

CCO / Partner

Et team av kreative problemløsere, designere, utviklere og markedsførere.

Vi stiller de riktige spørsmålene

Vi er et design- og markedsføringsbyrå i den vakre byen Bergen, og vårt team består av kreative mennesker som har en stor lidenskap for å skape strategiske design- og markedsføringsløsninger, behagelige brukeropplevelser og sterke merkevarer. Ved hjelp av ledende teknologi, verdifull innsikt og riktige verktøy leverer vi vinnende løsninger for din bedrift.

Alltid ute etter forbedring

Vi har grunnlagt selskapet vårt med mål om å hjelpe ambisiøse bedrifter med å vokse og nå frem til sin målgruppen. Vårt fokus er å tilby løsninger som møter bedriftenes behov og gir en god brukeropplevelse for kundene. Vi er unge og innovative, og vi søker kontinuerlig etter å forbedre vår kunnskap, arbeidsprosesser og omgivelsene rundt oss.

Vårt tilnærming er det som definerer oss.
Vi er nysgjerrige, ambisiøse og kreative tenkere.

Strategi

Vi hjelper deg med å utforme en strategi for merkevaren din, slik at du kan formidle selskapets unike verdier og identitet til målgruppen din.

Design

Grafisk design handler om å løse utfordringer på en kreativ måte og spiller en viktig rolle i utvikling av en sterk merkevare. Vi tar oss av din visuelle kommunikasjon.

Gjennomførsel

Gjennom vår grundige tilnærming til markedsføring, setter vi klare og spesifikke mål og benytter effektive strategier for å leverer tiltalende resultater.

Innsikt

Kreativ innsikt er evnen til å se ting på en uventet måte og finne innovative løsninger på problemer. Vi elsker brainstorming og kreative workshops.

Åpenhet

Vi er åpen og transparent i våre arbeidsprosesser. Dette bidrar til økt effektivitet og skaper en god og inkluderende arbeidskultur.

Oppfølging

Oppfølging av kreativt arbeid, arbeidsmetoder og resultater er en viktig del av vår tilnærming. Dette gir oss mulighet til å øke kvaliteten på vårt arbeid.

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her!

Du er i godt selskap

Vi jobber sammen med ambisiøse merker. la oss ta en prat!
Meld deg på
Ved å melde deg på godtar du vår personvern og gir samtykke til å motta oppdateringer og tilbud fra oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Utviklet med kjærlighet
Vivde © 2024