back-arrow

Om

oss

Problemløsere med spisskompetanse

Vivde er et design og markedsføringsbyrå i Bergen. Vi består av kreative folk som har lidenskap og kompetanse i å bygge og styrke merkevarer til våre kunder. Gjennom innsikt og riktige verktøyene leverer vi skreddersydde løsninger til bedrifter for å oppnå et fortrinn i en konkurransedyktig marked.

01

Vår lidenskap

Våre eksperter har høyt kvalitativt nivå og lidenskap for kommunikasjon og markedsføring. Vi strekker oss alltid lengst mulig for at våre kunder skal oppnå sine mål.

02

Kreativitet og innovasjon

Kreativitet er en avgjørende faktor for å lykkes på nett. Det motiverer oss, lar oss se situasjoner fra ulike vinkler og gjør at vi finner nye og innovative metoder som gir kundene våre et fortrinn.

03

Tillit

Det er viktig for oss å produsere målbare resultater, slik at kundene våre ser verdien i investeringen i form av mer trafikk til nettsidene, flere konverteringer og høyere omsetning.

04

Resultatorientering

Det er viktig for oss å etablere et gjensidig, tillitsfullt forhold til kundene våre. Punktlighet er en motivasjon og vi leverer alltid prosjektene våre til avtalt tid. Vår glede ligger i å levere et godt resultat, til avtalt tid.

Er du klar for et digitalt fortrinn?

Kontakt oss