Jobb hos oss

Vi tilbyr en rekke tjenester innen branding, utvikling og markedsføring, og vi er alltid på utkikk etter nye talenter til vårt team.

Vi vil høre fra deg :)

Nede i listen finner du stillinger som er aktuelle for tiden. Send gjerne en åpen søknad hvis du ønsker å jobbe hos oss.

Digital markedsfører

Som Digital Markedsfører vil du ha ansvaret for å utforme og implementere digitale markedsføringsstrategier for å øke synlighet og generere trafikk til digitale plattformer. Du må ha god kunnskap om digitale markedsføringskanaler som SEO, SEM, sosiale medier og e-postmarkedsføring. Evnen til å analysere data og tolke resultater er avgjørende for å optimalisere kampanjer og nå definerte mål. Du må være kreativ og i stand til å produsere engasjerende innhold. Sterke kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter er også viktige, da du vil samarbeide med teammedlemmer og eksterne samarbeidspartnere. Hvis du er en strategisk tenker, problemløser og har lidenskap for digital markedsføring, er dette en spennende mulighet for deg.

Account manager

Som Account Manager vil du være ansvarlig for å bygge og utvide forholdet mellom vår bedrift og våre kunder. Du vil ha en nøkkelrolle i å øke kundelojalitet og opprettholde høy kundetilfredshet gjennom effektiv kommunikasjon og samarbeid. Dette inkluderer å forstå kundens behov og utfordringer, og utvikle skreddersydde løsninger som møter deres forretningsmål. Du vil koordinere med interne teammedlemmer for å sikre leveranse av produkter og tjenester av høy kvalitet til rett tid. Sterke kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter er avgjørende for å kunne presentere løsninger på en overbevisende måte. Du bør ha en god forretningssans og forståelse av markedsføringskommunikasjon og teknologier. Hvis du er en selvmotivert, løsningsorientert og kundeorientert Account Manager som ønsker å være en del av en suksessfull bedrift, er dette en spennende mulighet for deg.

Full-stack utvikler

Som Full-Stack Utvikler vil du spille en viktig rolle i utviklingen og implementeringen av programvareløsninger. Du vil være ansvarlig for både front-end og back-end utvikling, og bør ha god forståelse både server-side og client-side programmering. Du må ha kunnskap og erfaring med ulike programmeringsspråk og rammeverk, samt ha evnen til å feilsøke og løse tekniske problemer. Du bør ha en god forståelse av databaser og ha erfaring med systemadministrasjon. Sterke problemløsnings- og samarbeidsferdigheter er avgjørende for å bidra til et effektivt utviklingsteam. Hvis du er en selvdrevet og nysgjerrig Full-Stack Utvikler som ønsker å være en del av et dynamisk og innovativt miljø, er dette en spennende mulighet for deg.

Grafisk design ninja

Som Grafisk Design Ninja er du ansvarlig for å utforme og utvikle visuelle elementer for våre merkevarer og kampanjer. Du skaper engasjerende og visuelt imponerende grafiske løsninger i ulike formater, både digitalt og trykt. Du anvender kunnskap om designprinsipper, typografi, fargebruk og layout for å levere estetisk tiltalende og profesjonelle design. Evnen til å forstå og imøtekomme kundenes behov og mål er kritisk for å levere kreative og effektive designløsninger. Du behersker ulike designverktøy og programvare og har sterke kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter.

Hva får du ved å jobbe hos oss ?

Personlig
Utvikling

01

Hos oss prioriteres din personlige utvikling høyt. Vi streber etter å skape et miljø hvor du kan utforske ditt fulle potensial, med en forståelse av at hver enkelt medarbeiders vekst bidrar til vår felles suksess. Vi fokuserer på å tilrettelegge for utviklingsmuligheter som reflekterer dine ambisjoner og drømmer.

Vi forstår betydningen av faglig utvikling som en bærebjelke for både individuell og organisatorisk fremgang. Ved kontinuerlig å oppmuntre til faglig nysgjerrighet, sikrer vi at vårt team alltid er rustet til å møte bransjens utfordringer med kunnskap og innovasjon.

Faglig
utvikling

02

Arbeidsmiljø

03

Vårt arbeidsmiljø er fundamentert på prinsippene om respekt, mangfold og samhold. Vi streber etter å opprettholde en atmosfære hvor alle føler seg velkomne og verdsatt, og hvor balansen mellom arbeid og privatliv alltid blir ivaretatt. Dette skaper et grunnlag for produktivitet og trivsel.

Hos Vivde er oppfølging en naturlig del av kulturen. Vi legger vekt på å bygge sterke relasjoner mellom ledere og teammedlemmer, med en åpen dør-policy som oppmuntrer til dialog og feedback. Dette sikrer at hver enkelt føler seg hørt og støttet i sin karriereutvikling.

Oppfølging

04

Forbedring

05

Forbedring står alltid i fokus hos oss, med en forståelse av at det alltid finnes rom for å bli bedre. Vi oppmuntrer til et miljø hvor kontinuerlig læring og tilpasning ikke bare er velkomment, men forventet, slik at vi sammen kan strekke oss mot å tilby det beste innenfor våre felt.

Jobb hos oss

Finner du ikke din tittel?
Send en åpen søknad!

Du er i godt selskap

Vi jobber sammen med ambisiøse merker. la oss ta en prat!
Meld deg på
Ved å melde deg på godtar du vår personvern og gir samtykke til å motta oppdateringer og tilbud fra oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Utviklet med kjærlighet
Vivde © 2024