Vi leverer en rekke tjenester - fra strategi til design

Tjenester

Våre tjenester

Vi er et ambisiøst og mangfoldig team med ekspertise og lidenskap for design og markedsføring.

Vi leverer alt fra strategi og idéutvikling til ferdig produkt

Hva vi leverer

Vi tilbyr en rekke tjenester innen branding, utvikling og markedsføring, og vi har en omfattende erfaring med å hjelpe ambisiøse bedrifter med å nå sine mål. Uansett om du trenger hjelp med merkevarestrategi, visuell identitet, UX/UI-design, webutvikling, nettbutikk, markedsstrategi, betalt annonsering eller SEO, har vi det som trengs for å hjelpe deg.

Hvordan gjør vi det

Vi jobber tett sammen med kundene våre for å forstå deres behov og mål, og vi bruker vår kompetanse og erfaring til å utarbeide en plan for hvordan vi skal hjelpe dem med å nå sine mål. Gjennom en strukturert og strategisk tilnærming, leverer vi resultater som overgår forventningene til våre kunder.

Vår lidenskap ligger i å finne skreddersydde løsninger som reflekter dine verdier og personlighet. Se hva vi kan gjøre for deg.

Tjenester

UX/UI Design

UX og UI er de viktigste faktorene som påvirker brukeropplevelsen og det visuelle designet av et produkt.

Les mer

Visuell Identitet

Visuell identitet refererer til de visuelle elementene som brukes for å representere en bedrift eller merkevare, som logo, farger, typografi og grafisk design.

Les mer

Merkevarestrategi

Dette innebærer å utarbeide en plan for hvordan merkevaren skal posisjoneres og kommuniseres overfor målgruppen.

Les mer

Webutvikling

Webutvikling er produksjon av brukervennlige og sømløse nettsteder, nettbutikker og applikasjoner.

Les mer

Nettbutikk

Skap suksess på nett med en brukervennlig og effektiv nettbutikk.

Les mer

Markedsstrategi

Få maksimalt utbytte av din markedsføring med en effektiv markedsstrategi.

Les mer

Betalt annonsering

Øker merkevarens synlighet, omdømme og trafikken til nettsiden

Les mer

SEO

Vil du nå ut til en relevant målgruppe, forbedre merkevarens synlighet og omdømme, og øke sjansene for suksess?

Les mer

Tilnærming

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Gjør det mulig for deg å utnytte din strategi og skille deg ut i mengden

01

Undersøkelse

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

02

Strategi

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

03

Gjennomføring

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

04

Oppfølging

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

05

Forbedring

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Industries

We work across industries

Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Fintech

Amet, aliquam eu at egestas. Dolor ante pellentesque tellus mollis. Viverra nam pellentesque nulla vitae, cras risus volutpat tempor. Vestibulum urna, arcu proin.

Read more

Crypto & NFT

Ligula sed enim, tellus enim aliquam. Interdum non lorem nulla sem volutpat faucibus dui faucibus. Tortor molestie rhoncus arcu massa adipiscing sed sit.

Read more

Advertising

Sit tempor gravida aenean amet sodales mi nibh. Ut dui dignissim gravida consectetur tortor. Elementum tellus id ac sem aliquam convallis egestas ut.

Read more

Retail

Fermentum, lobortis metus nisl, in rhoncus sagittis. Erat nisl neque, sit venenatis libero. Nullam arcu nunc, hac volutpat nisi. Ullamcorper placerat.

Read more

Finance

Arcu aenean in tellus ac purus mattis. Accumsan in orci non, et, nullam semper ultricies urna. Eros eget urna consectetur quis. Tempor.

Read more

Fashion

Ante arcu lorem libero phasellus elementum. Tincidunt consequat sed non diam non tellus luctus mi magnis. Facilisi habitant.

Read more

Sports

Vivamus nullam proin mi nibh pharetra varius ut. In lacus vulputate suspendisse auctor vehicula pharetra, porttitor. Sit nulla.

Read more

Ønsker du å kontakte oss og ta en kaffe?

Vi er her for å hjelpe. Enten du har en forespørsel eller et spørsmål.

Kontakt

Nerijus Danilevicius

Daglig Leder

Filip Frankowski

Key Account Manager

Helge Andreas Notland

Key Account Manager