Branding

En unik visuell identitet vil uttrykke bedriftens personlighet

Vi hjelper bedrifter med å bygge sterke merkevarer gjennom våre omfattende branding-tjenester. Vår tilnærming til branding involverer grundig forskning, strategisk planlegging og kreativ utførelse for å skape en visuell identitet som skiller seg ut og tiltrekker seg målgruppen. Vi tar oss tid til å forstå bedriftens verdier, mål og målgruppe for å utvikle en branding-strategi som er unik og relevant. Ved å implementere nøkkelkomponenter som logo, farger, typografi og grafikk, sikrer vi at bedriften din har en konsistent og attraktiv visuell profil på tvers av ulike plattformer og kanaler.

Med vår ekspertise innen branding kan vi hjelpe deg med å styrke bedriftens omdømme, bygge tillit og skape en varig forbindelse med kundene. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å utvikle en branding-strategi som reflekterer din bedrifts unike identite. Vi er dedikert til å levere høy kvalitet og skreddersydd branding-tjenester som hjelper deg med å skille deg ut fra konkurrentene og nå dine mål.

Voss Murer

Ved å utvikle en sterk visuell identitet og en målrettet kommunikasjonsstrategi har Vivde og Blyant hjulpet Voss Murer med å skille seg ut i markedet. Resultatet er en tidløs merkevare som reflekterer kvaliteten og tradisjonen til Voss, og som tiltrekker seg drømmekunder.

KCA Deutag - Kenera

KCA Deutag datterselskap, Kenera, fokuserer på bærekraft og utvikling av løsninger for en mer effektiv og bærekraftig industri.

Isbjørn Is

I november 2023 startet Vivde og Blyant en prosess som hadde ett mål: å ta nye markedsandeler i iskremdisken for Isbjørnis.

Veggprint

For Veggprint har vi transformert måten de kommuniserer sitt unike tilbud om veggmalerier ved å utvikle en merkevarestrategi, en visuell identitet og en nettside som speiler deres innovative bruk av Wallpen-printerteknologi.
Se alle

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Undersøkelse

01

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

Strategi

02

Gjennomføring

03

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

Oppfølging

04

Forbedring

05

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her.

Du er i godt selskap