Markedsstrategi

Nå dine mål på markedet med en smart markedsstrategi

Markedsstrategi er en plan for hvordan en virksomhet skal nå sine mål på markedet. Dette innebærer å identifisere målgruppen, analysere konkurransen, velge en passende markedsføringstaktikk og definere en posisjonering på markedet. En effektiv markedsstrategi krever også å måle og evaluere resultatene av markedsføringen for å sikre at virksomheten får mest mulig utbytte av sine markedsføringstiltak.

KCA Deutag - Kenera

KCA Deutag datterselskap, Kenera, fokuserer på bærekraft og utvikling av løsninger for en mer effektiv og bærekraftig industri.
Se alle

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Undersøkelse

01

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

Strategi

02

Gjennomføring

03

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

Oppfølging

04

Forbedring

05

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her.

Du er i godt selskap