Positiv brukeropplevelse og visuelt design øker kundetilfredshet, lojalitet og salg

Tjeneste

UX og UI er de viktigste faktorene som påvirker brukeropplevelsen og det visuelle designet av et produkt.

Mer om dette

Vi hjelper deg med å forvandle nettsiden din til en plattform som er attraktiv for brukeren og samtidig konverterer besøkende til kunder. Vårt team av erfarne designere samarbeider med deg for å forstå dine forretningsmål og lage en personlig designstrategi som dekker behovene til målgruppen din. Vi hjelper deg med å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden din, slik at det blir enkelt for besøkende å finne det de leter etter og navigere gjennom nettsiden. I tillegg vil vårt designarbeid bidra til å øke konverteringsfrekvensen ved å gjøre det klart og enkelt for besøkende å ta den ønskede handlingen på nettsiden din. La oss samarbeide for å forbedre nettsiden din med de beste UX/UI-praksisene.

Tilnærming

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Gjør det mulig for deg å utnytte din strategi og skille deg ut i mengden

01

Undersøkelse

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

02

Strategi

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

03

Gjennomføring

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

04

Oppfølging

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

05

Forbedring

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Ønsker du å kontakte oss og ta en kaffe?

Vi er her for å hjelpe. Enten du har en forespørsel eller et spørsmål.

Kontakt

Nerijus Danilevicius

Daglig Leder

Filip Frankowski

Key Account Manager

Helge Andreas Notland

Key Account Manager