UX/UI Design

Positiv brukeropplevelse og visuelt design øker kundetilfredshet, lojalitet og salg

Vi hjelper deg med å forvandle nettsiden din til en plattform som er attraktiv for brukeren og samtidig konverterer besøkende til kunder. Vårt team av erfarne designere samarbeider med deg for å forstå dine forretningsmål og lage en personlig designstrategi som dekker behovene til målgruppen din. Vi hjelper deg med å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden din, slik at det blir enkelt for besøkende å finne det de leter etter og navigere gjennom nettsiden. I tillegg vil vårt designarbeid, bidrar vi til å øke konverteringsfrekvensen ved å gjøre det klart og enkelt for besøkende å ta den ønskede handlingen på nettsiden din. La oss samarbeide for å forbedre nettsiden din med de beste UX/UI-praksisene.

Veggprint

For Veggprint har vi transformert måten de kommuniserer sitt unike tilbud om veggmalerier ved å utvikle en merkevarestrategi, en visuell identitet og en nettside som speiler deres innovative bruk av Wallpen-printerteknologi.

Dialog Kompetanse

Dialog Kompetanse AS er en nyoppstartet bedrift innenfor salgskurs og coaching. De ønsket en omfattende merkevarestrategi, visuell identitet og digital tilstedeværelse for å lansere virksomheten.

DD Bygg AS

En gjennomgående visuell identitet og en nettside som kommuniserer på en profesjonell og harmonisk måte.

Smile Factory

Stilren og profesjonell merkevareidentitet som reflekterer klinikkens høye kvalitet på tjenestene de tilbyr
Se alle

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Undersøkelse

01

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

Strategi

02

Gjennomføring

03

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

Oppfølging

04

Forbedring

05

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her.

Du er i godt selskap