Web utvikling

Nettsiden er ofte det første inntrykket potensielle kunder får av bedriften

Webutvikling handler om å skape og utvikle brukervennlige og sømløse nettsider, nettbutikker og applikasjoner. Dette er viktig for å gi besøkende en intuitiv og behagelig brukeropplevelse, samtidig som bedriften klarer å gjenspeile sine verdier og fremheve produktene og/eller tjenestene de tilbyr. Vi hjelper med å utvikle nettsider, nettbutikker og applikasjoner som gir din bedrift den oppmerksomheten den fortjener. Gjennom webutvikling kan vi hjelpe deg med å nå dine mål på en effektiv måte. La oss samarbeide for å skape en løsning som gir din bedrift en profesjonell og suksessfull online tilstedeværelse.

Vårt team av erfarne webutviklere kan hjelpe deg med å sette opp en nettsidestruktur som passer for din virksomhet, implementere funksjonaliteter som dynamiske skjemaer eller nettbutikksystemer, og sikre at nettsiden er optimalisert for rask lastetid og god responsivitet på tvers av ulike enheter. Vi tar også hensyn til søkemotoroptimalisering (SEO) når vi utvikler nettsiden, slik at den blir mer synlig og søkbar for potensielle kunder.

Voss Murer

Ved å utvikle en sterk visuell identitet og en målrettet kommunikasjonsstrategi har Vivde og Blyant hjulpet Voss Murer med å skille seg ut i markedet. Resultatet er en tidløs merkevare som reflekterer kvaliteten og tradisjonen til Voss, og som tiltrekker seg drømmekunder.

Veggprint

For Veggprint har vi transformert måten de kommuniserer sitt unike tilbud om veggmalerier ved å utvikle en merkevarestrategi, en visuell identitet og en nettside som speiler deres innovative bruk av Wallpen-printerteknologi.

Dialog Kompetanse

Dialog Kompetanse AS er en nyoppstartet bedrift innenfor salgskurs og coaching. De ønsket en omfattende merkevarestrategi, visuell identitet og digital tilstedeværelse for å lansere virksomheten.

DD Bygg AS

En gjennomgående visuell identitet og en nettside som kommuniserer på en profesjonell og harmonisk måte.
Se alle

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Undersøkelse

01

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

Strategi

02

Gjennomføring

03

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

Oppfølging

04

Forbedring

05

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her.

Du er i godt selskap