Grafisk design

Profesjonelt grafisk design skiller din merkevare fra mengden.

Gjennom vår Grafisk Design-tjeneste får du tilgang til et team av kreative profesjonelle som forstår hvordan man formidler merkevarens essens gjennom visuell utforming. Vi tilbyr skreddersydde designløsninger som dekker alt fra logoer og merkevareidentitet til brosjyrer, nettsider og annonsemateriell. Vårt mål er å skape design som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer strategisk for å bygge merkevaren din og engasjere målgruppen. Vi starter prosessen med en grundig forståelse av dine behov og mål, og jobber tett sammen med deg gjennom hele prosessen for å sikre at det endelige porduktet reflekterer din visjon og oppnår ønskede resultater.

Voss Murer

Ved å utvikle en sterk visuell identitet og en målrettet kommunikasjonsstrategi har Vivde og Blyant hjulpet Voss Murer med å skille seg ut i markedet. Resultatet er en tidløs merkevare som reflekterer kvaliteten og tradisjonen til Voss, og som tiltrekker seg drømmekunder.

KCA Deutag - Kenera

KCA Deutag datterselskap, Kenera, fokuserer på bærekraft og utvikling av løsninger for en mer effektiv og bærekraftig industri.

Isbjørn Is

I november 2023 startet Vivde og Blyant en prosess som hadde ett mål: å ta nye markedsandeler i iskremdisken for Isbjørnis.

Troms og Finnmark Fylkeskommune

Troms og Finnmark Fylkeskommune ønsket å forenkle sin omfattende næringsutviklingsstrategi for 2023-2028 til en kort og engasjerende presentasjon.
Se alle

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Undersøkelse

01

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

Strategi

02

Gjennomføring

03

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

Oppfølging

04

Forbedring

05

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her.

Du er i godt selskap