Merkevarestrategi

En solid strategisk grunnmur for å øke merkevarekjennskap

Merkevarestrategi handler om å definere hva som skal være kjernen i merkevaren og hvordan den skal presenteres for målgruppen. Dette innebærer å utarbeide en plan for hvordan merkevaren skal posisjoneres i forhold til konkurrentene, hvordan den skal kommuniseres til målgruppen og hvordan den skal være gjenkjennelig og distinkt. Det kan for eksempel innebære å utvikle en unik merkevare personlighet, et klart budskap og en konsistent visuell identitet som kan brukes i markedsføringen. En merkevarestrategi kan bidra til å gi merkevaren en klar og gjenkjennelig identitet, samt å hjelpe den til å skille seg ut fra konkurrentene.

Voss Murer

Ved å utvikle en sterk visuell identitet og en målrettet kommunikasjonsstrategi har Vivde og Blyant hjulpet Voss Murer med å skille seg ut i markedet. Resultatet er en tidløs merkevare som reflekterer kvaliteten og tradisjonen til Voss, og som tiltrekker seg drømmekunder.

Isbjørn Is

I november 2023 startet Vivde og Blyant en prosess som hadde ett mål: å ta nye markedsandeler i iskremdisken for Isbjørnis.

Veggprint

For Veggprint har vi transformert måten de kommuniserer sitt unike tilbud om veggmalerier ved å utvikle en merkevarestrategi, en visuell identitet og en nettside som speiler deres innovative bruk av Wallpen-printerteknologi.

Dialog Kompetanse

Dialog Kompetanse AS er en nyoppstartet bedrift innenfor salgskurs og coaching. De ønsket en omfattende merkevarestrategi, visuell identitet og digital tilstedeværelse for å lansere virksomheten.
Se alle

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Undersøkelse

01

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

Strategi

02

Gjennomføring

03

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

Oppfølging

04

Forbedring

05

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her.

Du er i godt selskap