SEO

Få mer synlighet og omdømme med vår SEO-optimalisering

SEO, eller søkemotoroptimalisering, er en metode for å øke synligheten og omdømmet til et nettsted. Gjennom grundig forskning og analyse av søkeord og konkurrenter, kan en virksomhet optimalisere sitt nettsted og innhold på en måte som gjør det mer relevant og attraktivt for søkemotorene. Dette kan inkludere å optimalisere nettstedets metatagger, URL-struktur, innhold og bilder for å sørge for at de er søkemotorvennlige. I tillegg er det viktig å bygge kvalitetslenker fra andre nettsteder som bidrar til å bygge autoritet og tillit til nettstedet i søkemotorenes øyne.

En effektiv SEO-strategi bidrar til å forbedre nettstedets rangering i søkeresultatene, noe som resulterer i økt organisk trafikk og potensielle kunder. Ved å være synlig på de øverste sidene i søkeresultatene, har virksomheten større sjanse for å bli oppdaget av relevante målgrupper som er i søk etter produkter eller tjenester som tilbys. Forbedret synlighet og omdømme gjennom SEO-optimalisering kan ha en langsiktig effekt, da brukere har en tendens til å stole mer på organiske søkeresultater som produseres av søkemotoralgoritmer. Kontakt oss i dag, så kan vi hjelpe deg med å utvikle og implementere SEO-strategi som passer for din virksomhet og målgruppe.

Voss Murer

Ved å utvikle en sterk visuell identitet og en målrettet kommunikasjonsstrategi har Vivde og Blyant hjulpet Voss Murer med å skille seg ut i markedet. Resultatet er en tidløs merkevare som reflekterer kvaliteten og tradisjonen til Voss, og som tiltrekker seg drømmekunder.

Dialog Kompetanse

Dialog Kompetanse AS er en nyoppstartet bedrift innenfor salgskurs og coaching. De ønsket en omfattende merkevarestrategi, visuell identitet og digital tilstedeværelse for å lansere virksomheten.

DD Bygg AS

En gjennomgående visuell identitet og en nettside som kommuniserer på en profesjonell og harmonisk måte.

Smile Factory

Stilren og profesjonell merkevareidentitet som reflekterer klinikkens høye kvalitet på tjenestene de tilbyr
Se alle

Vår strategiske tilnærming gir din merkevare et fortrinn i en tilkoblet verden

Undersøkelse

01

Før vi setter i gang med arbeidet, gjør vi en grundig gjennomgang av dine mål og behov. Dette gir oss en forståelse av hva som vil fungere best for din merkevare og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

Deretter utarbeider vi en detaljert strategi for fremgangsmåte. Vi tar hensyn til din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre at vår tilnærming er målrettet og effektiv.

Strategi

02

Gjennomføring

03

Når strategien er på plass, begynner vi å implementere våre tjenester. Dette inkluderer alt fra branding og design til markedsføring og utvikling. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at alt går så smertefritt som mulig.

Under implementeringen av våre tjenester, vil vi holde deg oppdatert på fremdriften og sørge for at du er involvert i beslutningsprosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi jobber mot dine mål.

Oppfølging

04

Forbedring

05

Når våre tjenester er fullført, vil vi gjøre en grundig gjennomgang for å sikre at vi har levert på våre løfter. Vi vil også gi deg verktøy for å måle suksessen til din merkevare og fortsette å jobbe mot dine mål i fremtiden.

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her.

Du er i godt selskap