Webflow - Alt-i-ett-løsningen

Opplev kraften og fleksibiliteten til Webflow. En skybasert plattform og et kraftig verktøy som lar brukere designe, bygge og lansere optimaliserte nettsider.

Hva er Webflow?

Webflower en skybasert plattform og et kraftig verktøy som lar brukere designe, bygge og lansere optimaliserte nettsteder uten at man trenger å skrive kode. Dette gjør det mulig for designere og ikke-tekniske brukere å lage funksjonelle nettside rmed tilpasset design, uten å måtte forholde seg til kompliserte tekniske detaljer og koding.
Likevel har brukere tilgang og mulighet til avanserte løsninger for å tilpasse egen kode, lage ulike funksjoner og designe mer unike nettsider. Mulighetene er mange!

Trenger du en ny nettside? (CTA)

I tillegg til å bygge nettsteder, tilbyr Webflow også verktøy for å vertsføre og administrere nettstedet (CMS), samt integrasjoner med andre populære plattformer som e-handel og markedsføringsverktøy.

Webflow’s fremragende funksjoner

Hosting

Ekstremt raskt, skalerbart og sikkert: bygget for å behandle millioner av sidevisninger per dag med < 100ms responstid.

Webflow Editor

Klassisk visuell redigering i nettleseren med intuitive funksjoner og et kjent brukergrensesnitt som gjør det enkelt for brukere å redigere blant annet tekst og bilder.

Integrasjoner

Innebygd integreringer for blant annet e-mail, sosiale medier, analyse og SEO

Sikkerhet

Avansert sikkerhet i henhold til CCPA og GDPR reguleringer, sertifiserte betaling prosesser som Stripe, samt andre sikkerhetsalternativer som sikkerhetskopiering og versjonskontroll

Webflow University

Tilgang til gratis videoer, kurs og artikler som er ekstremt detaljert og lett å forstå

Kundeservice

Rask service som svarer deg innen 24 timer

4 Gode grunner til å bruke Webflow

1. Enkel å bruke: Webflow har et dra-og-slipp-grensesnitt som gjør det enkelt for brukere å designe og oppsette nettsidene sine, selv om de ikke har noen erfaring med koding.

2. Responsivt design: Webflow genererer automatisk koden som trengs for å gjøre nettsider responsive, og sikrer at de ser ut og fungerer som de skal på en rekke enheter.

3. Tilpasninger alternativer: Webflow lar brukere tilpasse nettsidene sine med CSS, JavaScript og andre teknologier, noe som gir dem en høy grad av kontroll over utformingen og funksjonaliteten til nettstedene deres.

4. SEO-vennlig:Webflow genererer ren, semantisk korrekt HTML-kode som kan bidra til å forbedre søkemotoroptimaliseringen til et nettsted

 

Totalt sett er Webflow en kraftig og brukervennlig plattform som kan være et godt valg for små-mellomstore bedrifter,freelancere eller store konsern som ønsker å lage nettsider som fungerer optimalt og kan kobles sammen med eksterne systemer, samt lage attraktivt utseende på nettsiden og/eller nettbutikken, uten å måtte skrive kode.

Vi har skreddersydd flere nettsider og nettbutikker – Se her

The Fresh Perspective - Vi har fått ny visuell identitet

Vi får smake vår egen medisin og har fått en forsterket merkevarestrategi og nytt visuell uttrykk med ny logo, nye farger og grafiske elementer.

Visuell historiefortelling i digital markedsføring

I dagens digitale tidsalder er det viktigere enn noen gang å ha sterke bilder som fanger oppmerksomheten og resonnerer med publikummet ditt.

UX og UI - Veien til en bedre brukeropplevelse

I denne artikkelen vil vi gå nærmere inn på forskjellen mellom de to typene, og hvordan de samarbeider for å skape en bedre brukeropplevelse.

Hva er SEO og hvorfor er det viktig?

Søkemotoroptimalisering, også kjent som SEO, er en langsiktig prosess og en strategisk markedsføringsaktivitet.
Se alle

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her!

Du er i godt selskap

Vi jobber sammen med ambisiøse merker. la oss ta en prat!
Meld deg på
Ved å melde deg på godtar du vår personvern og gir samtykke til å motta oppdateringer og tilbud fra oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Utviklet med kjærlighet
Vivde © 2024