Nytt samarbeid med Comtec AS

Artikkel

Vivde AS og Comtec AS går sammen for å tilby bredere hjelp i digitalisering

Vivde AS er stolte over å dele en ny samarbeidsavtale med Comtec AS, et ambisiøs og kompetanserik IT-konsulentselskap i Norge. Sammen vil vi kunne tilby våre kunder et enda bredere spekter av tjenester innen digitalisering.

Comtec AS tilbyr et bredt utvalg av tjenester for bedrifter som trenger en ekstern IT-avdeling. Med deres kompetanse og erfaring vil vi kunne hjelpe våre kunder med alt fra å implementere ny teknologi til å forbedre deres digitale arbeidsflyt.

Vivde AS har alltid vært dedikert til å hjelpe våre kunder med å forbedre deres digitale tilstedeværelse og øke deres konkurransekraft. Gjennom samarbeidet med Comtec AS vil vi kunne tilby enda mer verdi og støtte til våre kunder i deres digitale reise.

Vi ser frem til å jobbe sammen med Comtec AS for å hjelpe våre kunder med å realisere deres digitale mål og forbedre deres forretningsdrift.

Bredere spekter av tjenester

Deres kompetanse innen IT-konsulentvirksomhet vil være en viktig faktor i vår evne til å hjelpe våre kunder med å digitalisere og effektivisere deres forretningsdrift.

Noen av de tjenestene vi vil kunne tilby gjennom samarbeidet inkluderer rådgivning om implementering av ny teknologi, forbedring av arbeidsprosesser og automatisering, samt hjelp med å sikre data og beskytte mot cybertrusler.

Vi ser også frem til å samarbeide med Comtec AS for å hjelpe våre kunder med å utvikle og forbedre deres digitale tilstedeværelse, inkludert nettsider og sosiale medier. Gjennom å kombinere vår kompetanse innen merkevarebygging og markedsføring med Comtec AS sin kompetanse innen IT-konsulentvirksomhet, vil vi kunne tilby våre kunder en fullverdig løsning for å forbedre deres digitale tilstedeværelse og øke deres konkurransekraft.

Vi er svært spente på å komme i gang med dette samarbeidet og ser frem til å hjelpe våre kunder med å forbedre deres forretningsdrift gjennom digitalisering. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med å nå dine digitale mål.

Sjekk ut Comtec sin nettside for å se hvordan kan de hjelpe dere med It-løsninger.

Ønsker du å kontakte oss og ta en kaffe?

Vi er her for å hjelpe. Enten du har en forespørsel eller et spørsmål.

Kontakt

Nerijus Danilevicius

Daglig Leder

Filip Frankowski

Key Account Manager

Helge Andreas Notland

Key Account Manager