Nytt samarbeid med Comtec AS

Vi er svært glade for å kunne tilby våre kunder et enda bredere spekter av tjenester gjennom dette samarbeidet med Comtec AS.

Vivde AS og Comtec AS går sammen for å tilby bredere hjelp i digitalisering

Vivde AS er stolte over å dele en ny samarbeidsavtale med Comtec AS, et ambisiøs og kompetanserik IT-konsulentselskap i Norge. Sammen vil vi kunne tilby våre kunder et enda bredere spekter av tjenester innen digitalisering.

Comtec AS tilbyr et bredt utvalg av tjenester for bedrifter som trenger en ekstern IT-avdeling. Med deres kompetanse og erfaring vil vi kunne hjelpe våre kunder med alt fra å implementere ny teknologi til å forbedre deres digitale arbeidsflyt.

Vivde AS har alltid vært dedikert til å hjelpe våre kunder med å forbedre deres digitale tilstedeværelse og øke deres konkurransekraft. Gjennom samarbeidet med Comtec AS vil vi kunne tilby enda mer verdi og støtte til våre kunder i deres digitale reise.

Vi ser frem til å jobbe sammen med Comtec AS for å hjelpe våre kunder med å realisere deres digitale mål og forbedre deres forretningsdrift.

Bredere spekter av tjenester

Deres kompetanse innen IT-konsulentvirksomhet vil være en viktig faktor i vår evne til å hjelpe våre kunder med å digitalisere og effektivisere deres forretningsdrift.

Noen av de tjenestene vi vil kunne tilby gjennom samarbeidet inkluderer rådgivning om implementering av ny teknologi, forbedring av arbeidsprosesser og automatisering, samt hjelp med å sikre data og beskytte mot cybertrusler.

Vi ser også frem til å samarbeide med Comtec AS for å hjelpe våre kunder med å utvikle og forbedre deres digitale tilstedeværelse, inkludert nettsider og sosiale medier. Gjennom å kombinere vår kompetanse innen merkevarebygging og markedsføring med Comtec AS sin kompetanse innen IT-konsulentvirksomhet, vil vi kunne tilby våre kunder en fullverdig løsning for å forbedre deres digitale tilstedeværelse og øke deres konkurransekraft.

Vi er svært spente på å komme i gang med dette samarbeidet og ser frem til å hjelpe våre kunder med å forbedre deres forretningsdrift gjennom digitalisering. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med å nå dine digitale mål.

Sjekk ut Comtec sin nettside for å se hvordan kan de hjelpe dere med It-løsninger.

The Fresh Perspective - Vi har fått ny visuell identitet

Vi får smake vår egen medisin og har fått en forsterket merkevarestrategi og nytt visuell uttrykk med ny logo, nye farger og grafiske elementer.

Visuell historiefortelling i digital markedsføring

I dagens digitale tidsalder er det viktigere enn noen gang å ha sterke bilder som fanger oppmerksomheten og resonnerer med publikummet ditt.

UX og UI - Veien til en bedre brukeropplevelse

I denne artikkelen vil vi gå nærmere inn på forskjellen mellom de to typene, og hvordan de samarbeider for å skape en bedre brukeropplevelse.

Hva er SEO og hvorfor er det viktig?

Søkemotoroptimalisering, også kjent som SEO, er en langsiktig prosess og en strategisk markedsføringsaktivitet.
Se alle

Jobb
med oss

Klar til å endelig få det gjort?
Samme her!

Du er i godt selskap

Vi jobber sammen med ambisiøse merker. la oss ta en prat!
Meld deg på
Ved å melde deg på godtar du vår personvern og gir samtykke til å motta oppdateringer og tilbud fra oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Utviklet med kjærlighet
Vivde © 2024